Real Madrid verslaat Espanyol en boekt derde zege op rij

27 januari 2019, 23:00

Het gaat Real Madrid ineens voor de wind. De Spaanse topclub verkeert momenteel in een prima vorm en heeft zondag de derde competitiezege op rij geboekt. Op bezoek bij Espanyol won het voornamelijk door een goede start met overtuigende cijfers: 2-4.

Real kwam in de uitwedstrijd uitstekend uit de startblokken en nam al na drie minuten de leiding in de competitiewedstrijd. Luka Modric schoot na een dribbel tegen keeper Diego Lopéz aan, waarna de rebound een prooi was voor Karim Benzema. Via een rake kopbal van Sergio Ramos, wederom na goed werk van Modric, nam Real snel daarna met 0-2 de leiding. Real liet vervolgens na om verder afstand te nemen en zag Léo Baptistão vervolgens de aansluitingstreffer maken. Toen Benzema snel daarna met zijn tweede van de avond voor 1-3 zorgde, was de wedstrijd echter wel gespeeld. De Fransman schoof zuiver raak in de lange hoek.

Bij Real stond de weer fitte Toni Kroos in de basis en maakte Gareth Bale als invaller zijn rentree. De buitenspeler liet zich direct gelden door in de tweede helft toen hij pas enkele minuten in het veld stond de 1-4 te maken. Raphaël Varane kreeg vervolgens nog wel een domme rood kaart en Roberto Rosales (ex-FC Twente) maakte nog de 2-4, wat het cachet enigszins van de overwinning van Real haalde. Toch staat de club er nu weer goed bij in La Liga. De ploeg staat nu derde met tien punten minder dan FC Barcelona.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen