Gisteren gemist: Rutten wint, ook zeges Juventus en Real

28 januari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 27 januari 2019, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 27 januari.

Messi draagt met prachtige stift bij aan simpele zege Barça

FC Barcelona heeft zondag uitstekende zaken gedaan in de Primera División. De koploper van de Spaanse competitie boekte op bezoek bij Girona een 0-2 zege. Lionel Messi besliste de wedstrijd twintig minuten voor tijd door met een prachtige stift zijn negentiende competitiedoelpunt van het seizoen te maken.

Buitenland: Tottenham ook uit FA Cup, Lyon weer langs Amiens

Voor de tweede keer in vier dagen tijd is Tottenham Hotspur uit een Engels bekertoernooi geknikkerd. Het verlies bij Chelsea kreeg zondag een negatief vervolgd met een 2-0 nederlaag bij Crystal Palace in de League Cup. Ondertussen boekte Olympique Lyon een overwinning in de Franse competitie.

Fortuna-voorzitter is het zat: "Vertrouwen in arbitrage verloren"

De maat is vol voor Fortuna Sittard. De club won zondag met 2-1 van Vitesse, maar toch had voorzitter Isitan Gün na afloop een nare smaak in de mond. De preses is namelijk niet te spreken over het optreden van de arbitrage.

De Ligt laakt gebrek aan bereidheid bij Ajax: "Het is schandalig"

Matthijs de Ligt spaart zijn teamgenoten niet na de verloren Klassieker tegen Feyenoord. De aanvoerder van de Amsterdammers is met name ontevreden over de mentaliteit van Ajax, dat met liefst 6-2 aan de broek kreeg in De Kuip. In gesprek met FOX Sports lucht De Ligt zijn hart.

Rutten heeft eerste overwinning met Anderlecht te pakken

De eerste overwinning van Fred Rutten als trainer van Anderlecht is een feit. De Nederlandse oefenmeester ging vorige week nog met 1-0 onderuit tegen AA Gent, maar heeft zondag wel de drie punten gepakt. Gemakkelijk ging het echter niet tegen Eupen: 2-1.

Chelsea plaatst zich bij debuut Higuaín voor achtste finale FA Cup

Chelsea heeft zich zondagavond ten koste van Sheffield Wednesday geplaatst voor de achtste finale van de FA Cup. De Londense formatie was met 3-0 te sterk voor de nummer zeventien van de Championship. Bij Chelsea maakt de van Juventus gehuurde Gonzalo Higuaín zijn debuut in het Engelse voetbal. Joey Pelupessy (ex-FC Twente en -Heracles Almelo) startte bij Sheffield.

Late strafschop Ronaldo helpt Juventus langs Lazio

Het is eind januari en nog altijd heeft Juventus geen competitiewedstrijd verloren. De oppermachtige formatie uit Turijn hield zondag ook het hoofd boven water in de lastige uitwedstrijd tegen SS Lazio. Daar won de koploper ondanks een 1-0 achterstand met 1-2.

Real Madrid verslaat Espanyol en boekt derde zege op rij

Het gaat Real Madrid ineens voor de wind. De Spaanse topclub verkeert momenteel in een prima vorm en heeft zondag de derde competitiezege op rij geboekt. Op bezoek bij Espanyol won het voornamelijk door een goede start met overtuigende cijfers: 2-4.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen