Koeman zag Padt schitteren: "Eén zwaluw maakt nog geen zomer"

28 januari 2019, 12:50

Onder toeziend oog van Ronald Koeman maakte Sergio Padt zaterdagavond veel indruk tegen PSV. De doelman voorkwam dat FC Groningen halverwege de wedstrijd tegen een grote achterstand aankeek. Na de wedstrijd kreeg Padt te horen dat de bondscoach aanwezig was in het Philips Stadion.

Padt behoorde tot het beruchte treinincident tot het keurkorps van Koeman, maar sindsdien werd de doelman niet meer opgeroepen. "De laatste keer dat we elkaar gesproken hebben was kort na het incident", vertelt Padt aan het Dagblad van het Noorden. "Of ik er op dit moment wel of niet bij hoor, laat ik in het midden. Dat is aan anderen. Ik kan het alleen maar op het veld laten zien en ben blij met mijn goede wedstrijd tegen PSV."

Padt zegt alles er aan te zullen doen om te bewijzen dat hij opgeroepen dient te worden. "Maar één zwaluw maakt wat mij betreft nog geen zomer. Nu heeft iedereen het erover, maar over twee weken ziet de buitenwereld alleen maar een nederlaag staan en weet niemand meer dat ik een goede wedstrijd keepte. Ik blijf het van week tot week bekijken. Het komt zoals het komt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen