Afellay transfervrij: contract bij Stoke City ontbonden

28 januari 2019, 14:02

Ibrahim Afellay kan op zoek naar een nieuwe club. Stoke City meldt dat het contract van de 32-jarige middenvelder met wederzijds goedvinden per direct is ontbinden. Afellay stond nog tot het einde van het seizoen op de loonlijst bij de nummer vijftien van de Championship.

Afellay speelde drie en een half jaar voor Stoke City, maar kwam mede door blessureleed alleen in zijn eerste jaar in Engelse dienst regelmatig aan de bak. Het is meer dan een jaar geleden dat Afellay een officiële wedstrijd op speelde. Op 30 december 2017 kwam Afellay voor het laatst in actie voor Stoke City.

Nu zijn contract is ontbonden, kan Afellay op zoek naar een nieuwe uitdaging. De middenvelder begon zijn carrière bij PSV en wist daar zodanig veel indruk te maken dat hij een transfer naar FC Barcelona verdiende. In Spanje brak hij niet door, waarna hij werd verhuurd aan Schalke 04 en Olympiakos en vervolgens transfervrij overstapte naar Stoke City. Bij geen van de clubs wist hij een onuitwisbare indruk te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen