Fortuna Sittard legt Albanese buitenspeler van Lille vast

28 januari 2019, 16:15

Meermaals versterkte Fortuna Sittard de selectie al met buitenlandse spelers en de club uit Limburg heeft wederom een buitenlander aangetrokken. Maandag, daags na de zege op Vitesse, meldt de club dat Agim Ezeka de ploeg komt versterkten. De buitenspeler wordt overgenomen van het Franse Lille.

De twintigjarige Albanees die geboren is in Duitsland heeft voor 1,5 jaar getekend. Begin januari kwam hij op proef bij de club en in die periode heeft hij zich uitstekend laten zijn. Zijn goede spel is voor de club aanleiding geweest om hem nu vast te leggen. "Agim is zo'n typische sierlijke buitenspeler die de harten van het publiek voor zich weet te winnen met zijn acties. Hij zoekt altijd zijn tegenstander op voor een één-tegen-één duel. Door zijn individuele acties en zijn goede linkerbeen gaat er altijd dreiging van hem uit. Een echte handenbinder", zegt technisch manager Sjoerd Ars.

Zeka, die interlands heeft gespeeld voor de jeugdploegen van Albanië, is blij met zijn transfer. "Toen ik hier op proef was zag ik een ambitieuze club én een ambitieus elftal dat graag aanvallend speelt. Ik zei meteen tegen mijn zaakwaarnemer dat ik hier héél graag wil spelen. Ik kijk er dan ook naar uit om deel uit te maken van dit team. Ik wil ze helpen om nog hoger op de ranglijst terecht te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen