Doan plaatst zich met Japan voor de eindstrijd van de Azië Cup

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 januari 2019 – Het avontuur van Ritsu Doan met Japan op de Azië Cup is nog niet ten einde. De middenvelder van FC Groningen rekende met zijn land maandag af met Iran in de halve finale van het toernooi. Het duel eindigde in een klinkende 0-3 overwinning.

Doan plaatst zich met Japan voor de eindstrijd van de Azië Cup

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij Iran stond Alireza Jahanbakhsh in de basis, maar hij kon niet voorkomen dat Japan een maatje te groot was. De grote man in de wedstrijd was Yuya Osaka. De spits van Werder Bremen nam het voortouw bij Japan door in het tweede bedrijf twee keer te scoren. Genki Haraguchi verzorgde het slotakkoord door in de laatste fase van het duel de 0-3 aan te tekenen. Doan deed bij Japan 89 minuten mee.

De finale van het toernooi staat komende vrijdag ingepland. De Verenigde Arabische Emiraten of Qatar is daarin de tegenstander voor Japan. Die landen treffen elkaar dinsdag.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd