Kishna tevreden na terugkeer: "Het is een lange weg geweest"

28 januari 2019, 22:23

Ricardo Kishna is gelukkig na zijn rentree op het voetbalveld. De vleugelspeler van ADO Den Haag deed een half uur mee met de beloften in het duel tegen Jong Willem II (1-1) en kijkt vooruit. "Het vertrouwen in mijn lichaam is nog niet helemaal terug."

De oud-speler van Ajax reageert in gesprek met Omroep West op zijn terugkeer op de velden na maar liefst anderhalf jaar blessureleed vanwege een gescheurde kruisband. Hij vond het wel tijd worden, erkent hij voldaan. "Ik had van tevoren wel wat spanning, maar voor mijn gevoel ging het lekker. Ik ben dus best tevreden."

Echt bang op een nieuw kwetsuur was Kishna in de dertig minuten die hij speelde niet. Hij vertelt dat het wel even wennen was. "Het is een lange weg geweest en het is met ups en downs gegaan, maar het vertrouwen in mijn lichaam is nog niet helemaal terug. Ik moet eerst door een paar stevige duels heen."

Hoe het nu verder gaat, weet Kishna zelf ook nog niet. Afwachten is nog altijd het toverwoord voor de huurling van SS Lazio. "We moeten even aankijken hoe de reactie hier op is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen