Varela: "Een eer dat Ajax misschien over wil gaan tot koop"

29 januari 2019, 19:04

Bruno Varela (op archiefbeeld) tekende dinsdag na een geslaagde medische keuring zijn contract bij Ajax. De van Benfica gehuurde doelman zal de komende maanden waarschijnlijk de stand-in zijn van André Onana, daar Kostas Lamprou niet voldoet. Uitgerekend de Griekse goalie heette Varela welkom.

"Gisteren heb ik het genoegen gehad om Kostas Lamprou te ontmoeten. Hij was in de medische ruimte en ik heb even met hem gesproken. Hij was heel vriendelijk en heeft me welkom geheten namens de keepers", zegt de Portugees via Ajax TV. "Onana heb ik nog niet persoonlijk ontmoet. Van wat ik heb gezien is hij een geweldige keeper. Ik kom er nu bij om te helpen, om hard met hen te werken en ik ga natuurlijk voor mijn plek vechten."

Varela zegt als doel te hebben zich zo snel mogelijk aan te passen en Ajax aan de landstitel te helpen. Bevalt de Portugees, dan kan Ajax hem definitief overnemen van Benfica. "Het is voor mij een eer dat de club misschien over wil gaan tot koop. Maar ik neem het stap voor stap, ik ben er net. Of het nu huur is of koop, ik wil elke dag hard werken. Of Ajax over wil gaan tot koop, wordt pas aan het einde van het seizoen beslist. Dan is er nog genoeg tijd om over na te denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen