Piatek bewijst in beker meteen waarde voor AC Milan

29 januari 2019, 22:57   Bijgewerkt: 29 januari 2019, 23:08

Krzysztof Piatek heeft dinsdagavond laten zien waarom AC Milan onlangs liefst 35 miljoen euro overmaakte naar Genoa. De Poolse spits stond in het bekerduel met Napoli voor de eerste keer aan de aftrap en luisterde zijn basisdebuut op met twee doelpunten. Door de 2-0 zege plaatst Milan zich voor de halve finale van de Coppa Italia.

De Poolse aanvaller had afgelopen zaterdag - toen Napoli in competitieverband ook al de tegenstander was - als invaller gedebuteerd voor zijn nieuwe club. Toen scoorde hij niet. In het bekertoernooi mocht hij voor de eerste keer vanaf de aftrap beginnen. Het vertrouwen van Gennaro Gattuso beschaamde hij niet: al na elf minuten schoot hij raak op aangeven van Diego Laxalt.

Niet veel later was het weer raak voor de Pool, die namens Genoa negentien (!) keer had gescoord in de eerste seizoenshelft. Piatek liep slim weg bij de verdediging van Napoli, creëerde ruimte voor een schot en haalde vervolgens verwoestend uit. Zijn twee doelpunten bleken uiteindelijk genoeg te zijn voor een plek in de halve finale van de Coppa Italia. De komende dagen staan de andere kwartfinales op het programma: Fiorentina - AS Roma, Atalanta Bergamo - Juventus en Internazionale - Lazio Roma.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen