Bekeruitschakeling volgende domper dolend AS Monaco

29 januari 2019, 23:28

Het geplaagde AS Monaco is de finale van de Coupe de la Ligue misgelopen. De Monegasken moesten na strafschoppen buigen voor Guingamp. Na de reguliere speeltijd stond een 2-2 stand op het scorebord. Dat was een bewonderenswaardige prestatie van Monaco, want de club speelde het grootste deel van de wedstrijd met tien man.

Met de teruggekeerde Leonardo Jardim als opvolger van Thierry Henry, hoopte Monaco eindelijk een succesje te boeken. Vroeg in de wedstrijd dreigde het compleet verkeerd te gaan toen William Vainqueur werd weggestuurd. De van Antalyaspor gehuurde Fransman kreeg aanvankelijk geel, maar na raadplegen van de VAR werd de gele kaart omgezet in een rode prent.

Zonder Vainqueur wist Monaco door doelpunten van Rony Lopes en Aleksandr Golovin toch uit te lopen naar 0-2. Via Alexandre Mendy en Marcus Thuram stelde Guingamp na rust orde op zaken, waardoor strafschoppen uitsluitsel moesten bieden. Die werden wat beter genomen door de thuisploeg, waardoor de focus van Monaco nu volledig op het competitieslot gericht kan worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen