Kishna wil na eerste minuten snel rentree in ADO 1 maken

30 januari 2019, 08:28

ADO Den Haag-aanvaller Ricardo Kishna hoopt snel weer van de partij te zijn bij de ploeg van Alfons Groenendijk. Na ruim zestien maanden revalideren maakte de buitenspeler zijn rentree bij Jong ADO Den Haag en deed een half uur mee. Wat de aanvaller betreft zijn die dertig minuten pas het begin. "Ik heb niet het gevoel dat ik heb ingeleverd."

Dat vertelt hij over zijn spelniveau tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik voelde me op het veld heel vertrouwd. Aan de bal ben ik op mijn gemak", legt hij uit over zijn rentree. Wanneer zijn comeback in het eerste team volgt, is nog niet duidelijk. Maar wat Kishna betreft, hoe eerder, hoe beter. "Voor mijn gevoel kan het nu niet snel genoeg gaan. Ik wil heel graag."

Toch lijkt de kans klein dat het komend weekend tegen Heracles Almelo al zo ver is. "Ze zijn voorzichtig met me. Heel netjes. Ik begrijp ook wel dat ze niet het gevoel willen hebben dat zij het hebben gedaan als er iets gebeurt. Ik zal echt nog wel trappen krijgen, maar ga de duels niet uit de weg. Gaat het mis dan gaat het mis, maar liever niet natuurlijk", aldus Kishna.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen