Clubloze Fij geeft zichzelf tot de zomer om nieuwe club te vinden

30 januari 2019, 09:04

Renze Fij zit momenteel zonder club, maar hoopt nog altijd op een nieuw profavontuur. De keeper houdt zijn conditie op peil bij Jong FC Twente, maar hoopt op een avontuur in Scandinavië. "In Noorwegen, Zweden en Finland hebben ze nog tot maart de tijd. Bij een paar clubs ben ik een optie, maar dan moet er eerste iemand weg."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia over zijn toekomst. De inmiddels 26-jarige goalie speelde nadat zijn contract afliep bij Heracles Almelo nog bij Florø SK in Noorwegen, maar na de degradatie met die club, vertrok hij daar weer. "Ik heb het er heel goed gehad en mocht ook blijven, maar liever ga ik naar een club op het tweede niveau", aldus Fij, die hoopt op een nieuw avontuur in Scandinavië.

De keeper hoopt dat snel rondkomt, zeker omdat Fij al even clubloos is. "Ik weet dat het lang kan duren en het opeens binnen drie of vier dagen allemaal geregeld kan zijn", spreekt de goalie zijn hoop uit. Uiterlijk komende zomer moet er een club zijn. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik me geen zorgen maak. Onbewust hou je er rekening mee dat het een keer afgelopen is." Bij FC Twente blijven is in elk geval geen optie, aangezien de club al over meerdere keepers beschikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen