Gevallen toptalent Schuurman van Feyenoord naar Dordt

30 januari 2019 – Jari Schuurman sluit het Feyenoord-hoofdstuk af en gaat aan de slag bij FC Dordrecht. De 21-jarige middenvelder speelt de komende maanden op huurbasis bij de nummer achttien van de Eerste Divisie en tekent daar vervolgens een contract tot de zomer van 2022. In Rotterdam slaagde Schuurman er niet in door te breken.

Gevallen toptalent Schuurman van Feyenoord naar Dordt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Als jeugdspeler werd de middenvelder een grote toekomst voorspeld, maar de ontwikkeling van Schuurman stagneerde de afgelopen jaren. Feyenoord liet de rechtspoot op huurbasis ervaring opdoen bij Willem II en NEC, maar bij beide clubs wist hij geen indruk te maken. De afgelopen maanden vertoefde hij bij het beloftenteam van de Rotterdamse club.

Schuurman is blij dat hij verlost is van Jong Feyenoord. "Bij Jong Feyenoord trainden we soms met zes man, zonder keepers. Trainers die mee moesten doen. Dat was schandalig, dus daar wilde ik eigenlijk het liefste snel weg", vertelt hij aan RTV Rijnmond.

"Ik kies nu voor mijn sportieve carrière", licht hij zijn keuze voor Dordrecht toe. "Eigenlijk wilde ik van de zomer al weg, maar toen ben ik gebleven. Ik zat in niemandsland. We speelden weinig wedstrijden, niks voor mijn ontwikkeling. De gedachte om te stoppen is wel in mij opgekomen, maar dat was ook weer snel van de baan. Voetballen blijft het leukste wat er is."

Reacties

Feyenoord

gerelateerd