Grim adviseert Janssen: "Belangrijkste is dat hij gaat spelen"

30 januari 2019, 17:15

Vincent Janssen lijkt vlak voor het sluiten van de winterse transferwindow Tottenham Hotspur te verlaten. De 24-jarige aanvaller wordt in verband gebracht met een (huur)transfer naar clubs uit Engeland, Spanje en China. Fred Grim adviseert zijn oud-pupil voor een club te kiezen waar hij veel minuten gaat maken.

"Als ik Vincent was zou ik nog zeer zeker voor het sportieve gaan", vertelt Grim aan Omroep Brabant. "Hij is nog jong. Maar je moet vooral een goed gevoel hebben. Je moet met de mensen om je heen afstemmen of de keuzes die je gaat maken ook de goede zijn."

Bij RKC Waalwijk is Janssen van harte welkom. "Maar dat is denk ik niet realistisch. Het allerbelangrijkste is dat hij moet gaan spelen, minuten maken. Het heeft geen nut om op de bank te gaan zitten", aldus Grim, die bij Almere City en het Nederlands elftal met Janssen samenwerkte.

Ondanks dat Harry Kane geblesseerd is, krijgt de fitte Janssen geen kansen meer in Londen. "Het klinkt hard. Maar als een grotere club niet verder met je wil, dan willen ze ook echt van je af. Dan hebben ze een ander of willen ze een ander. Zo werkt het dan. Wat het met je doet? Op het moment zelf is het allemaal vrij negatief. Maar ik denk wel dat het een jongen is die, wanneer hij door deze fase heen is, hier sterker uit weet te komen"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen