De Roon en Hateboer kegelen Juventus uit Coppa Italia

30 januari 2019, 22:50   Bijgewerkt: 30 januari 2019, 23:09

Atalanta Bergamo heeft woensdagavond voor een daverende stunt gezorgd in de Coppa Italia. De club van Marten de Roon en Hans Hateboer won met liefst 3-0 van gedoodverfde favoriet Juventus en kwalificeerde zich zodoende voor de halve finale van het Italiaanse bekertoernooi. Juventus won de voorbije vier edities.

In Bergamo kreeg Juventus al na een halfuur de eerste domper te verwerken. Giorgio Chiellini viel geblesseerd uit en werd vervangen door Joao Cancelo. Vervolgens ging het helemaal mis voor de Oude Dame. In een tijdsbestek van een paar minuten scoorde Atalanta twee keer via Timothy Castagne en Duván Zapata én werd trainer Massimiliano Allegri naar de tribune verwezen.

Atalanta - met zowel De Roon als Hateboer in de basis - hield na rust stand en maakte een paar minuten voor tijd zelfs een derde doelpunt. Zapata, in de Serie A de voorbije maanden ook al enorm op schot, maakte zijn tweede van de avond. Atalanta is na AC Milan en Fiorentina de derde halvefinalist. Internazionale en Lazio Roma spelen donderdag de laatste kwartfinale.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen