Liverpool verzuimt groot gat met Man City te slaan

30 januari 2019, 23:03   Bijgewerkt: 30 januari 2019, 23:32

Het is Liverpool niet gelukt optimaal te profiteren van de onverwachte nederlaag van Manchester City. The Reds kwamen op Anfield niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Leicester City. Daardoor loopt Liverpool wel een klein beetje uit op de concurrent, maar blijft de schade voor City beperkt. Tottenham Hotspur deed wél wat het moest doen en versloeg Watford na een spectaculaire slotfase met 2-1.

Liverpool - Leicester City (1-1)

Het was voorafgaand aan de wedstrijd nog maar de vraag of Virgil van Dijk zou spelen. De centrale verdediger was ziek teruggekeerd van een kort trainingskamp in Dubai. Een uur voor de aftrap werd duidelijk dat Van Dijk zou beginnen, net als de van een blessure teruggekeerde Georginio Wijnaldum.

Met de Nederlanders in de basis begon Liverpool goed aan de wedstrijd. Al na drie minuten opende Sadio Mané met zijn tiende van het seizoen de score. Zijn doelpunt werd vlak voor rust ongedaan gemaakt door Engels international Harry Maguire. Na rust kregen beide teams goede mogelijkheden om de voorsprong te pakken, maar keepers Alisson en Kasper Schmeichel hielden hun team op de been.

Door de remise loopt Liverpool één punt uit op Manchester City, dat dinsdag met 2-1 verloor van Newcastle United. Het team van trainer Jürgen Klopp heeft nu vijf punten meer dan Manchester City.

Tottenham Hotspur - Watford (2-1)

Het zag er op Wembley lang naar uit dat Tottenham Hotspur de volgende grootmacht zou worden die in de midweekse speelronde punten zou laten liggen. Door een geweldige comeback pakte Spurs toch de volle buit. Craig Cathcart had na veertig minuten de 1-0 gemaakt en die stand bleef lang op het scorebord staan.

Door een doelpunt van de van de Azië Cup teruggekeerde Heung-min Son kwam Tottenham Hotspur tien minuten voor tijd op gelijke hoogte. Llorente, die eerder in de wedstrijd een enorme misser produceerde, tekende vlak voor het eindsignaal voor de winnende goal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen