Bruma: "Schalke 04 is een hele mooi kans voor mij"

31 januari 2019, 07:38

Jeffrey Bruma gaat zijn carrière vervolgen bij Schalke 04. De 27-jarige verdediger wil zijn loopbaan nieuw leven inblazen, nadat hij bij VfL Wolfsburg op een zijspoor raakte. "Schalke is een goede, grote club met veel potentie en ook doorgroeimogelijkheden voor mij", aldus de oud-PSV'er, die op 5 mei 2018 zijn laatste wedstrijd speelde.

Naast Schalke toonde ook FC Augsburg interesse in Bruma, die op huurbasis in Gelsenkirchen gaat spelen. "Het is een heel mooie kans voor mij om het weer op te pakken. In eerste instantie tot de zomer. En dan kijken we hoe we er dan voor staan", zegt Bruma in De Telegraaf. "Er zit een optie in het contract voor een langere periode. Als het goed bevalt, kan het zo zijn dat we langer doorgaan met elkaar."

De 25-voudig Oranje-international verruilde medio 2016 PSV voor VfL Wolfsburg, waar hij in totaal 35 officiële wedstrijden voor speelde. "Die knieblessure is een rode draad door mijn periode bij Wolfsburg. Ik ben ervan overtuigd dat het allemaal heel anders zou zijn afgelopen als ik die blessure niet had gehad. Maar het heeft voor mij geen zin om daar te veel bij stil te staan. Dit soort tegenslagen horen ook bij het leven van een voetballer en je moet er maar het beste van zien te maken. Die periode ligt nu achter mij en ik kijk liever vooruit."

Schalke 04 kondigde de komst van Bruma nog niet officieel aan, maar dat zal vandaag (donderdag) op Deadline Day gebeuren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen