Wijnaldum teleurgesteld over gemiste kans van Liverpool

31 januari 2019, 10:35

Georginio Wijnaldum (op archiefbeeld) baalt van het puntenverlies van Liverpool. De koploper van de Premier League speelde woensdag gelijk tegen Leicester City (1-1) en verzuimde zo optimaal te profiteren van het verlies van naaste belager Manchester City, dat dinsdag onderuit ging tegen Newcastle United (2-1). 

"We konden het gat vergroten tot zeven punten, maar uiteindelijk is het verschil slechts vijf. Natuurlijk zijn we daarover teleurgesteld", zegt Wijnaldum op het clubkanaal van The Reds. "Ik vond ons een goede start hebben. We scoorden snel en hadden veel balbezit. Weliswaar creëerden we weinig kansen, maar we speelden goed. Zij hadden één goede kans met de kopbal van James Maddison, de mogelijkheid daarna was meteen raak. Ik denk dat iedereen dacht aan de zeven punten voorsprong. Maar ik denk dat vijf punten ook goed is. Ieder punt is mooi meegenomen."

Wijnaldum vindt het moeilijk te verklaren waarom Liverpool de voorsprong niet verder kon uitbreiden. "We deden alles voor een tweede doelpunt. Leicester werd beter na het eerste half uur. We verloren ook veel ballen toen we probeerden te voetballen. Dat was moeilijk op dit veld. Het is altijd moeilijk om te spelen op een veld wanneer het net gesneeuwd heeft. Maar beide teams moeten daarmee dealen, dus dat kunnen we niet als excuus gebruiken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen