FC Emmen vindt verdedigende versterking in huurling Lukic

31 januari 2019, 10:48   Bijgewerkt: 31 januari 2019, 12:43

FC Emmen heeft de gewenste verdedigende versterking binnengehaald. De 24-jarige Andrej Lukic wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van het Portugese Sporting Braga, dat hem eerder dit seizoen verhuurde aan het Apollon Smyrnis, zonder optie tot koop. In Griekenland kwam hij tot zestien optredens in het eerste elftal.

"Het was geen geheim dat we nog een centrale verdediger zochten. Met Andrej hebben we een fysiek sterke verdediger gevonden, die ook aan de bal goed uit de voeten kan", toont Ben Haverkort zich tevreden over de versterking. Eerder deze transferwindow kwam er met Nico Neidhart al een andere verdediger binnen. Daar tegenover staat wel de terugkeer van huurling Easah Suliman, die niet voldeed achterin in Drenthe. Michael de Leeuw en Sven Braken zijn de andere winterse versterkingen voor FC Emmen.

"Ik heb in Griekenland ervaren hoe het is om te vechten tegen degradatie. Ik denk dat ik zeker iets kan toevoegen aan het spel van FC Emmen. Het zit voetballend goed in elkaar, maar soms wordt er ook iets anders gevraagd", vertelt de aanwinst over zijn periode in de Eredivisie. Eerder kwam hij uit voor onder andere NhK Cibalia en NK Osijek. Met die laatste club schakelde hij in 2017 PSV uit in de voorronde van de Europa League. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen