Fernandes weg bij Den Bosch, Volendam neemt afscheid van duo

31 januari 2019, 15:12

FC Den Bosch heeft afscheid genomen van Jeremy Fernandes. De 23-jarige vleugelverdediger heeft een contract getekend bij FK Jelgava uit Letland. Hij was overbodig geworden en mocht vertrekken bij de nummer twee uit de Eerste Divisie. Verder neemt FC Volendam afscheid van opnieuw twee spelers (Teije ten Den en Daan Klinkenberg).

Fernandes speelde in totaal ruim vijftig duels voor FC Den Bosch, maar was dit seizoen door de vele versterkingen overbodig geworden in Brabant. Alleen tegen FC Dordrecht (1-0 winst) kwam hij in actie dit seizoen. Mede door de komst van Jurich Carolina werd zijn perspectief nóg minder.

Ten Den en Klinkenberg weg

Verder kwam er ook nieuws uit FC Volendam: de club die eerder op Deadline Day afscheid nam van Enzo Stroo, de clubtopscorer van vorig seizoen, heeft ook gebroken met Ten Den en Klinkenberg. Eerstgenoemde aanvaller kwam dit seizoen twintigmaal in actie voor FC Volendam, waarin hij driemaal scoorde – wel veelal als invaller. Klinkenberg heeft in FC Inter zelfs al een nieuwe club gevonden.

Lees ook: Stroo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen