FC Emmen wil met huurling Kuipers handhaving bewerkstelligen

31 januari 2019, 16:04

FC Emmen heeft de vijfde versterking van deze winter binnen. De verrassende promovendus huurt verdediger Nick Kuipers voor een half jaar van ADO Den Haag. "Nick laat vanaf vorig seizoen zien dat hij het eredivisieniveau aankan."

Eerder haalde de Drentenaren al Sven Braken (huur), Michael de Leeuw, Andrej Lukic en Nico Neidhart naar de Eredivisie. Met de komst van Kuipers, die dit seizoen acht wedstrijden voor ADO speelde, lijkt de selectie van Dick Lukkien nu compleet.

Directeur Ben Haverkort is blij met de tijdelijke komst van Kuipers. "We zijn vastberaden om ons dit seizoen te handhaven. Een extra verdedigende versterking is daarom nooit weg. Nick laat vanaf vorig seizoen zien dat hij het eredivisieniveau aankan", aldus de preses via de clubkanalen. 

De 26-jarige zelf is ook content met zijn nieuwe werkgever en hoopt op speeltijd. "Dit seizoen heeft FC Emmen laten zien dat het een lastig te kloppen ploeg is, die op een realistische manier wil voetballen. Daar kan ik van achteruit bij helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen