Fortuna vindt versterking in Franse huurling van RB Salzburg

31 januari 2019, 19:13

Fortuna Sittard heeft de gewenste verdedigende versterking binnen. De Limburgers huren de jonge Fransman Mohamadou Dembele (19) voor een half jaar van RB Salzburg. "Mahamadou is een groot talent uit de Franse School."

De komst van de Fransman is de hoogstwaarschijnlijk de laatste mutatie op Deadline Day bij de Sittardenaren. Eerder deze maand kwamen Andrija Balic (huur), Agim Zeka en Azbe Jug al naar Zuid-Limburg toe.

Sjoerd Ars, technisch manager van Fortuna Sittard, is dolbij met de komst van de jongeling. "Mahamadou is een groot talent uit de Franse School. Fysiek heel sterk en snel. Op dit moment komt hij nog niet in aanmerking voor het eerste elftal van RB Salzburg, maar zij hebben het volste vertrouwen in zijn talent en vinden dat hij veel speelminuten moet maken. Zijn komst naar Fortuna is daarom voor iedereen een win-win-situatie."

De aanwinst zelf kan ook niet wachten om te beginnen bij Fortuna "Ik ben nog jong en wil progressie blijven boeken. Dat kan bij Fortuna in de Eredivisie. Hun manier van voetballen past goed bij me. Ik wil dan ook zo snel mogelijk een basisplaats veroveren en samen met het team een zo hoog mogelijke plek op de ranglijst behalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen