Fortuna vangt blessure Dammers op met komst Syhre

31 januari 2019, 22:06

Met krap twee uur tot de transferdeadline heeft Fortuna Sittard de komst van Anthony Syhre wereldkundig gemaakt. De 23-jarige Duitse centrale verdediger komt transfervrij over van Würzburger Kickers en tekent voor 2,5 jaar in Sittard.

Technisch manager Sjoerd Ars is blij met de komst van de Duitser, die de deze maand ernstig geblesseerde Wessel Dammers moet opvolgen. "Anthony is een fysiek sterke verdediger. Niet bang voor het duel, een sterke kopper en met een flinke portie onverzettelijkheid. Ondanks zijn nog jonge leeftijd heeft hij al aardig wat ervaring en is hij niet bang om de leiding te nemen."

De Duitser blijkt ook ambitieus te zijn. "Ik wil me zo snel mogelijk in de basiself spelen. En vervolgens met het team zoveel mogelijk punten pakken in de competitie. De Eredivisie is een aantrekkelijke competitie, zeker voor jonge spelers zoals ik. Het stadion is trouwens prachtig en over de fans hoor ik alleen maar goede dingen."

De voormalig jeugdinternational doorliep de jeugdopleiding van Hertha BSC, maar kwam niet verder van het beloftenelftal. Via VfL Osnabrück kwam hij bij Würzburger Kickers terecht. Daar loopt zijn contract tot deze zomer nog door.

Syhre is de tweede verdedigende versterking van vanavond. Eerste maakten de Limburgers al melding van de komst van Mohamadou Dembele.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen