Opgebloeide Benzema schiet Real simpel naar laatste vier

31 januari 2019, 23:25   Bijgewerkt: 31 januari 2019, 23:37

Mede dankzij twee treffers van Karim Benzema heeft Real Madrid zonder een centje pijn de halve finale van de Copa del Rey bereikt. De Koninklijke versloeg Girona buitenshuis met 1-3 en dat was na de 4-2 overwinning uit het heenduel in Madrid ruim voldoende om zich bij de laatste vier te scharen.

De grote man bij de Madrilenen was wederom Benzema. De Fransman, die niet altijd in even beste vorm steekt, maakte tegen Girona zijn vierde en vijfde treffer van de laatste drie duels. Dankzij de spits stond er bij rust al een 0-2 stand op het scorebord en was het duel gespeeld.

In de tweede helft ontpopte het duel zich logischerwijs niet echt tot een aantrekkelijk schouwspel. Trainer Santiago Solari haalde onder meer Benzema en Sergio Ramos naar de kant en zag dat Pedro Porro plots iets terugdeed. Dankzij middenvelder Marcos Llorente en een geweldige misser van Lucas Vazquez stokte de stand bij 1-3.

Door de eenvoudige overwinning plaatst Real zich net als FC Barcelona, Real Betis en Valencia voor de laatste vier om de Spaanse beker.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen