Telstar is alert en plukt bij Cambuur vertrokken Rossi op

31 januari 2019, 23:47

Karim Rossi was vanochtend nog speler van SC Cambuur, maar is na het ontbinden van zijn verbintenis naar een competitiegenoot gegaan. De 24-jarige spits uit Zwitserland heeft zich donderdagavond verbonden aan Telstar.

Hij tekent in het Rabobank IJmond Stadion een contract voor zes maanden en moet daar voor de goals gaan zorgen. "Wij zijn erg blij met de komst van Karim. Bij het zoeken naar echte centrum spits kwamen we al snel uit bij Karim. Zijn contract bij Cambuur liep echter nog door. Gelukkig is het allemaal toch nog goed gekomen", zegt technisch directeur Piet Buter.

"Karim oogde direct gemotiveerd om aan te sluiten bij de Witte Leeuwen zo bleek uit goede gesprekken met de trainer Mike Snoei", zegt Buter. "Omdat Karim honderd procent voldoet aan het profiel dat we zochten denk ik dat Telstar veel plezier aan hem zal beleven." Rossi speelde dit seizoen twintig competitieduels voor Cambuur, waarvan de meeste als invaller. Hij scoorde vijf keer, waaronder drie in de uitwedstrijd tegen FC Oss.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen