Lazio trekt in bekerthriller tegen Inter aan langste eind

1 februari 2019, 00:06   Bijgewerkt: 1 februari 2019, 08:06

De kwartfinale tussen SS Lazio en Internazionale is donderdag een waar spektakelstuk geworden. Na negentig minuten stond er een 0-0 stand op het bord waardoor er een verlenging aan te pas moest komen. Die eindigde in 1-1, waarna Lazio de penalty's beter nam.

In reguliere negentig minuten vielen geen doelpunten te zien, maar in de verlenging ging het meteen los. De bezoekers sloegen via wie anders dan Ciro Immobile in de 108ste minuut toe en kwamen op 0-1. Dat leek de enige goal van de wedstrijd te zijn, omdat Inter niet scherp genoeg was voor het doel en te weinig gevaar stichtte. Lazio leek de buit al binnen te hebben, tot het in de 124ste minuut helemaal misging.

De arbiter gaf een vrije trap aan Inter voor een duw van Serge Milinkovic-Savic aan Danilo D'Ambrosio, maar de VAR constateerde dat de overtreding binnen het strafschopgebied werd gemaakt: penalty. Lazio-speler Stefan Radu werd vervolgens zo boos op de arbitrage dat hij met rood van het veld gestuurd werd. Mauro Icardi liet het buitenkansje vervolgens niet liggen en zorgde ervoor dat Inter een penaltyserie uit het vuur sleepte.

Hierin liet de Argentijnse topspits weer zien dat er ijswater in plaats van bloed door zijn aderen stroomt. Hij verzilverde zijn penalty met een panenka. Zijn ploeggenoot Cedric nam bij zijn debuut voor de club ook zijn verantwoordelijkheid en scoorde eveneens, maar twee ploeggenoten waren minder rustig. Radja Nainggolan en Lautaro Martinez faalden, waardoor Lazio na een kraker naar de halve finale van de Coppa Italia gaat.

AC Milan, Fiorentina en Atalanta zijn de overige teams die in de halve finale staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen