ADO neemt voorbeeld aan Feyenoord: "Je moet kapot willen gaan"

1 februari 2019, 09:59

Met één punt uit twee wedstrijden is ADO Den Haag niet goed uit de winterstop gekomen. De Hagenaren begonnen de tweede seizoenshelft met een nederlaag tegen VVV-Venlo en speelden vervolgens gelijk tegen NAC Breda. Tegen Heracles Almelo hopen de Hagenaren zondag de eerste zege van het jaar te boeken.

In aanloop naar het duel met de Heraclieden heeft Alfons Groenendijk gewezen op de wijze waarop Feyenoord afgelopen weekend Ajax bestreed in De Klassieker. "Die energie wil ik zien. Elke week en tot de laatste seconde van de wedstrijd. Je moet kapot willen gaan op het veld. Alles geven om de wedstrijd naar je toe te trekken", zegt de oefenmeester via de officiële clubkanalen.

Ricardo Kishna maakte deze week na lang blessureleed zijn rentree bij de beloften, maar lijkt tegen Heracles nog niet te gaan spelen. "We moeten het goed bekijken. We doorlopen een voorzichtig traject met hem, waarbij het écht goed moet zijn om weer bij de selectie te zitten. Je moet echt honderd procent zijn om in de Eredivisie een rol te kunnen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen