'Tijdgebrek verpestte transfer Janssen naar Schalke 04'

1 februari 2019, 10:46   Bijgewerkt: 1 februari 2019, 10:52

Vincent Janssen hoopte op Deadline Day van zijn uitzichtloze situatie bij Tottenham Hotspur te worden verlost, maar een vertrek naar een andere club kwam niet van de grond. Real Betis en Schalke 04 waren concreet voor de 24-jarige aanvaller, meldt het Algemeen Dagblad. Om verscheidene redenen ging een transfer echter niet door.

Schalke 04 wilde met Janssen de aanvalslinie versterken. De Duitse club kwam donderdag tot een huurakkoord met Tottenham Hotspur en de aanvaller zelf, maar er was geen tijd meer om Janssen over te laten vliegen voor een medische keuring. De transfermarkt in Duitsland sloot eerder dan in andere landen: om 18.00 uur al.

Real Betis was de andere optie voor Janssen. De Spanjaarden dachten een akkoord te hebben bereikt met Spurs, maar op het laatste moment wilde de Engelse club meer geld zien. Daarop besloot Real Betis de stekker uit de deal te trekken.

In principe maakt Janssen het seizoen af bij de beloften van de Engelse grootmacht. De aanvaller zou nog wel de overstap kunnen maken naar een land waar de transfermarkt nog niet gesloten is, zoals China of Rusland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen