Vrouwen VV Alkmaar zien coach Kuipers naar Cookeilanden gaan

1 februari 2019, 10:47

De vrouwen van VV Alkmaar moeten op zoek naar een nieuwe trainer: Judith Kuipers stopt per direct. De coach van de Eredivisionist is ingegaan op een aanbieding om bondscoach te worden op de Cookeilanden. Daarom stopt ze per direct en moet de club, in een cruciale fase van de competitie, op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Assistent Corina Dekker vervangt haar (voorlopig).

'VV Alkmaar wil haar deze kans niet ontnemen en zal voorlopig proberen dit intern op te vangen. Wel is besloten om per direct en dus ook vanavond bij de uitwedstrijd tegen Excelsior/Barendrecht, Corina Dekker als hoofdcoach voor de groep te zetten', schrijft de club via de officiële kanalen.

Kuipers gaat het vrouwenteam van de Cookeilanden, een groep eilandjes vlakbij Nieuw-Zeeland, voorbereiden op de Pacific Games. De voormalig profvoetbalster was sinds afgelopen zomer bij VV Alkmaar, dat momenteel samen met Heerenveen en PEC Zwolle strijdt om de felbegeerde vijfde plek in de Eredivisie, die als laatste rechtgeeft op de kampioenspoule.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen