Schalke 04 beweert zelf te hebben afgezien van transfer Janssen

1 februari 2019, 16:37

Schalke 04 wilde Vincent Janssen zelf niet hebben. Dat stelt technisch directeur Christian Heidel. Hij ontkent daarmee dat tijdgebrek en financiën de oorzaak was voor de mislukte overgang van Janssen naar Schalke.

Volgens het Algemeen Dagblad meldden de Königsblauen zich concreet, maar bestond er onvoldoende tijd om Janssen medisch te keuren. De vork steekt anders in de steel, aldus Heidel. "Tottenham bood aan om de speler donderdag om 16.15 uur op het vliegtuig te zetten. Wij hebben 'nee' gezegd en dat heeft niets met financiële redenen te maken", zegt Heidel tegen Sky.

Schalke zocht wel naar een spits en kreeg ook voldoende opties aangeboden, maar is er nooit onderhandeld volgens Heidel. "We konden spelers krijgen, maar er zat geen enkele speler bij die Schalke beter kon maken."

Janssens naam viel ook bij Real Betis, maar dat leverde eveneens geen transfer op. Dat betekent dat de spits in ieder geval nog een half jaar bij Tottenham Hotspur speelt. Lichtpuntje voor Janssen is dat Mauricio Pochettino hem weer bij de selectie heeft gehaald.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen