Van Leer weet niet wat hij moet zeggen: "Bij onszelf te rade gaan"

1 februari 2019 – Benjamin van Leer (op archiefbeeld) weet niet wat hij moet zeggen na de nederlaag van NAC Breda op bezoek bij De Graafschap (3-0). De Bredanaars gingen troosteloos ten onder en zijn de nieuwe hekkensluiter van de Eredivisie. "Een teleurstellende wedstrijd, slecht. Ik kan er veel over zeggen, maar laat ik dat maar niet doen", aldus de doelman.

Van Leer weet niet wat hij moet zeggen: "Bij onszelf te rade gaan"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Alle afspraken zijn er niet uitgekomen, ik heb daar weinig van teruggezien. We moeten bij onszelf te rade gaan", zegt Van Leer tegen FOX Sports. "Wat moet ik zeggen? Iedereen ziet op tv hoe het gaat. Hier zijn geen woorden voor nodig, denk ik."

Van Leer erkende ook dat 1-0 van Delano Burgzorg houdbaar was. De keeper liet de bal onder zijn lichaam doorgaan. "Tuurlijk is dit houdbaar, dat ziet iedereen", concludeert hij. Die domper kwam NAC nooit meer te boven. "Het is vaker voorgekomen dat we na tegenslag de weg kwijt zijn."

Lees ook: Van der Gaag: "Verliezen kan, alleen de manier waarop..."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd