Van der Gaag: "Verliezen kan, alleen de manier waarop..."

1 februari 2019 – Mitchell van der Gaag trekt een pijnlijke conclusie na de nederlaag van NAC Breda tegen De Graafschap (3-0). De trainer van de Bredanaars vindt dat zijn ploeg er niet alles aan gedaan heeft. "Dat kunnen we niet tegen elkaar zeggen", stelt de trainer.

Van der Gaag: "Verliezen kan, alleen de manier waarop..."

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Daar ben ik verantwoordelijk voor", zegt Van der Gaag tegen FOX Sports. "Als we niet voor elkaar krijgen wat we afspreken, verdienen we het ook niet. Als je het belang niet weet van deze wedstrijd, wordt het heel vervelend en krijg je een periode zoals in de eerste fase van de competitie."

De vraag nu is hoe NAC dit kan omdraaien. "We hebben laten zien dat we het kunnen, maar het vasthouden daarvan is lastig. Verliezen kan, alleen de manier waarop... Vandaag heerst niet het gevoel dat we het met z'n allen hebben gedaan en er allemaal keihard voor wilden werken. Als trainer is dat geen fijne zaak, maar je moet weer verder."

Lees ook: Van Leer weet niet wat hij moet zeggen: "Bij onszelf te rade gaan"

Reacties

Eredivisie

gerelateerd