Heracles Almelo doet weinig op transfermarkt: "Alles afgewogen"

2 februari 2019, 11:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Technisch manager Mark-Jan Fledderus heeft alle vertrouwen in de spelersgroep van Heracles Almelo. Op de komst van Mats Knoester en de verhuur van Vincent Vermeij na, bleef het op transfergebied stil. "We hebben alles afgewogen en denken dat het met deze groep kan", vindt Fledderus.

"De eerste seizoenshelft haalden we 26 punten. Het was een van de drie beste eerste seizoenshelften ooit van Heracles. Nu zitten we in een mindere fase, maar denken we dat we eruit kunnen komen met deze groep", zegt Fledderus in de Tubantia. "Ze hebben het voor elkaar gekregen om zoveel punten te pakken, waarom zouden ze dat niet nog een keer kunnen? Dat betekent dat we hard aan de slag moeten. Scherp zijn, op elkaar kunnen bouwen en rustig blijven."

Dat Heracles zeven van de laatste negen wedstrijden verloor, vormde ook geen aanleiding om de transfermarkt op te gaan. "Wij doen dit niet om lief of aardig gevonden te worden, we geloven gewoon dat het met deze groep kan. Het is ook geen kwestie van geld, maar van afwegingen. Roda haalde een paar jaar geleden iets van tien nieuwe spelers in de winterstop, maar degradeerde alsnog, dat kan ook. Het zal bij ons beter moeten, dat is duidelijk. Iedereen moet in de spiegel kijken, de directeur, ik, de trainers en de spelers en dan nog blijft het topsport, het gaat niet vanzelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen