Emanuelson over Tannane: "We zagen het allemaal gebeuren"

2 februari 2019, 12:40

Urby Emanuelson wil niet te veel woorden vuil maken aan Oussama Tannane, die verbannen is bij FC Utrecht. Veel spelers zagen gebeuren hoe Tannane door het lint ging, wat einde verhaal betekende voor de aanvaller bij Utrecht

Dick Advocaat zette Tannane op non-actief nadat de aanvaller deze week twee keer ploeggenoot Sean Klaiber onderuit schoffelde. Volgens De Telegraaf sloegen donderdag de stoppen helemaal door toen Tannane Klaiber ook nog aanvloog. Voor Advocaat de druppel die de emmer deed overlopen. Tannane is niet langer welkom bij Utrecht.

"Geschrokken ben ik niet, want we zagen het allemaal gebeuren", zegt Emanuelson tegen RTV Utrecht. "Het is vervelend wat er is gebeurd. De rest is nu aan de club en Ous zelf. De meesten waren er wel bij, voor de rest willen we er niet te veel op ingaan. Wij moeten ook verder, want zondag wacht een belangrijke wedstrijd."

Advocaat merkte na het duel met Willem II al op dat er hier en daar irritatie heerst binnen de ploeg. "Het is logisch dat als het wat minder loopt, dat er irritatie komt te ontstaan. We hebben daarover maandag een goed gesprek gehad. We moeten verder. Dat moeten we met zijn allen doen en dat moet zondag weer gebeuren", richt Emanuelson zich op de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen