Higuain vindt draai en Sarri is blij met tandem met Hazard

2 februari 2019, 21:57

Gonzalo Higuaín en Eden Hazard waren zaterdagmiddag goud waard voor Chelsea. Het tweetal maakte elk twee goals en droeg daardoor flink bij aan de royale overwinning op Huddersfield Town (5-0). Manager Maurizio Sarri is blij met de Argentijnse huurling.

Die indruk wekt Sarri na afloop in gesprek met Engelse media. De winstpartij op Huddersfield was de eerste na twee nederlagen in de Premier League. Sarri is blij dat Higuaín zijn draai weet te vinden in Londen. "Ik weet niet of Higuaín de ontbrekende schakel was. Toen hij hier kwam, zat hij fysiek niet op de top van zijn kunnen. Inmiddels gaat het een stuk beter."

De Italiaanse manager zag dat de spits binnen de lijnen het goed kon vinden met Eden Hazard. De Belg is blij dat hij zich net als zijn medespelers weet te herpakken. "Ik denk dat Sarri blij is, want hij wilde een reactie zien van ons en die hebben we gegeven. Higuaín is nieuw in de ploeg, maar hij weet wat de manager eist. Hij is een geweldige spits die veel doelpunten kan gaan maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen