Dolberg blij met doelpunt in honderdste wedstrijd voor Ajax

3 februari 2019, 10:21

Het was de laatste weken wat aanmodderen bij Kasper Dolberg, maar de Deense spits heeft zaterdag bewezen dat hij het scoren nog zeker niet verleerd is. Op aangegeven van Donny van de Beek scoorde hij fraai tegen VVV-Venlo (6-0). Hij deed dat bovendien in zijn honderdste duel voor de club.

Tegenover het clubkanaal van Ajax blikt hij terug op zijn doelpunt. "Ik kreeg een goede pass van Donny. Mijn eerste aanname was eigenlijk niet goed, maar gelukkig kon ik nog bij de bal en vanaf dat moment dacht ik alleen maar aan scoren. Hoe ik vervolgens de beslissing nam op dit te doen, weet ik eigenlijk niet. Dat ging automatisch", aldus de Deen.

Dat hij scoorde in zijn honderdste wedstrijd voor de club, is speciaal. "Een mooie mijlpaal. Ik ben blij om hier te zijn en trots dat ik al honderd wedstrijden heb gespeeld voor Ajax. Het is een eer. Hier heb ik altijd van gedroomd, ik ben natuurlijk naar Ajax gekomen om in het eerste te spelen. Honderd wedstrijden spelen voor een club is best iets groots", vindt hij. Dat Ajax zich enigszins heeft hersteld van het echec tegen Feyenoord, doet hem deugd. "Dit is heel belangrijk voor de sfeer binnen het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen