Sierhuis opent rekening: "Een mijlpaal in mijn carrière"

3 februari 2019, 11:40

Waar Mateo Cassierra zwaar tegenviel bij FC Groningen, is Kaj Sierhuis wel goed begonnen aan zijn periode bij zijn nieuwe club. De huurling van Ajax stond zaterdag in de basis en maakte de belangrijke 0-2. De spits is blij met zijn doelpunt.

De Noorderlingen wonnen uiteindelijk met 1-2 in Tilburg. Sierhuis is blij dat hij voor het eerst heeft gescoord in de Eredivisie. "Dat is toch wel een mijlpaal in m'n carrière, dus daar ben ik zeker heel blij mee", zegt hij tegen FOX Sports. "Dan is er natuurlijk heel veel ontlading. In mijn eerste wedstrijd in de Eredivisie tegen Heracles Almelo (met Ajax, red.) wilde ik meteen laten zien wat ik kan. Dat lukte helaas niet. Misschien was dat wel omdat ik te graag wilde. De wedstrijd was er daar ook niet echt naar. Het was lastig voor ons", doelt hij op de remise eerder dit seizoen.

Zijn doelpunt tegen Willem II is een mooie bevestiging voor Sierhuis dat hij het ook op het hoogste niveau kan laten zien. "In de jeugd heb ik op bijna alle niveaus bewezen dat ik goals kan maken. Dat is ook mijn kwaliteit. Als je de overtuiging mist dat je het ook op dit niveau kan, ga je niet ver komen. Die overtuiging heb ik zeker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen