Van Bommel kiest voor Malen als vervanger van Lozano

3 februari 2019, 13:25   Bijgewerkt: 3 februari 2019, 14:18

Mark van Bommel heeft voor Donyell Malen een basisplaats ingeruimd in eigen huis tegen Fortuna Sittard zondagmiddag. De jonge aanvaller, die dit seizoen veelal als invaller binnen de lijnen kwam bij PSV, is zoals verwacht de vervanger van de geblesseerde Hirving Lozano. De Mexiaan is afwezig vanwege de hersenschudding die hij vorige week opliep. Verder is er een basisplaats voor Gastón Pereiro.

Daarom begint Érick Gutiérrez wederom op de bank bij de Eindhovenaren. Verder zijn er geen bijzonderheden in de formatie van Van Bommel, die op de bank nog altijd geen beroep kan doen op Aziz Behich en Trent Sainsbury: het duo krijgt rust na inspanningen tijdens de Azië Cup. Maximiliano Romero is onderweg met Argentinië onder 20 jaar. Joël Piroe debuteert daardoor bij PSV in de wedstrijdselectie.

Bij Fortuna Sittard zijn er ook weinig bijzonderheden, behalve dat aanwinst Andrija Bali? direct in de basis start bij de Limburgers. Mahamadou Dembélé, eveneens een last minute aangetrokken verdediger, begint op de bank. 

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino; Hendrix, Rosario, Pereiro; Bergwijn, De Jong, Malen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen