De Jong maakt honderdste voor PSV: "Een mooie mijlpaal"

3 februari 2019, 19:20

Luuk de Jong was zondagmiddag weer goud waard voor PSV. Met drie doelpunten had de aanvalsleider van de Eindhovenaren een groot aandeel in de 5-0 zege op Fortuna Sittard. Met zijn eerste goal van de middag bereikte hij de grens van honderd doelpunten in het shirt van de Eindhovenaren.

"Dat was nog best een lastig balletje", herinnert De Jong zich in gesprek met de NOS. "Ik moest 'm een beetje schampen naar de tweede paal. Het is lekker als je dan omkijkt en de bal binnen valt. Mijn honderdste voor PSV: een mooie mijlpaal in mijn vijfde seizoen."

PSV speelde ongeveer een uur met een man meer tegen Fortuna Sittard, dat na rust vier doelpunten incasseerde. "Na de rode kaart liepen we overal en waren we slordig. Zodra we de bal wonnen, verloren we 'm meteen waardoor Fortuna kon blijven meedoen. De tweede helft hebben we meer vanuit onze posities gespeeld en probeerden we twee-tegen-één-situaties aan de zijkant te creëren. Daar vielen direct twee goals uit. Als dat goed wordt uitgevoerd, is dat niet te belopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen