Wormuth zag Heracles weinig creëren en gokte op een puntje

3 februari 2019, 20:54

Frank Wormuth hoopte zondag in elk geval een punt over te houden aan het uitduel met ADO Den Haag, maar in de slotfase van de wedstrijd ging het mis voor Heracles Almelo. De Hagenaren scoorden twee keer en hielden zodoende de punten in eigen huis. Het was voor Heracles alweer de derde nederlaag op rij.

Niet alleen heeft Heracles na de winterstop geen wedstrijd meer gewonnen, ook wisten de Heraclieden in het nieuwe jaar nog niet te scoren. In Den Haag waren kansen voor de Almeloërs schaars. "Ik had het gevoel dat de ploeg die als eerst zou scoren ook zou winnen", zegt Wormuth na de 2-0 nederlaag tegen Tubantia. De Duitser kreeg gelijk, want ADO scoorde tien minuten voor tijd via Tomas Necid de 1-0. De Tsjechische aanvaller scoorde vlak voor tijd vervolgens nog een tweede doelpunt.

Kristoffer Peterson, clubtopscorer van Heracles, bleef bijna de hele wedstrijd op de bank. "Ik was in dubio of ik Peterson nog zou inbrengen in het laatste kwartier. Met Kuwas hadden we na rust één grote kans, maar verder waren we niet gevaarlijk. Daarom dacht ik dat het beter was om defensief te wisselen. In de hoop op in elk geval 0-0. Toen het 1-0 werd heb ik Peterson toch maar gebracht om er een gelijkspel uit te slepen. Maar helaas zonder succes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen