Gakpo maakt eerste Eredivisie-goal: "Die zat er wel lekker in, ja"

3 februari 2019, 21:53

Cody Gakpo is dolblij met zijn eerste doelpunt in de Eredivisie. De negentienjarige aanvaller van PSV kreeg zondag tegen Fortuna Sittard een helft speeltijd van Mark van Bommel en beschaamde het vertrouwen van zijn trainer niet. Tien minuten na rust schoot Gakpo prachtig raak.

"Mooi dat het zo mag lopen", reageert hij tegenover het Eindhovens Dagblad. Door de afwezigheid van Hirving Lozano (hersenschudding) lonkte speeltijd voor de aanvaller die dit seizoen indruk maakte bij Jong PSV. "Op het moment dat je dat hoort, is de kans dat je invalt iets groter. Daar maak je je dan mentaal klaar voor."

Gakpo werd binnen de lijnen gebracht voor Donyell Malen, die Lozano in de basis verving. Een paar minuten voor rust kreeg hij van Van Bommel te horen dat hij mocht invallen. "Hij zei: 'Maak je klaar, je komt erin.' Dat ik daarna mijn eerste Eredivisie-goal maak, een assist geef en dat we winnen, is dan helemaal mooi", vervolgt Gakpo, die op fraaie wijze de 3-0 maakte. "Die zat er wel lekker in, ja."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen