'Blessure Bergwijn valt enigszins mee: geen breuk in onderbeen'

4 februari 2019, 07:33   Bijgewerkt: 4 februari 2019, 07:46

De blessure van Steven Bergwijn valt naar alle waarschijnlijkheid enigszins mee. De aanvaller van PSV ging zondag tegen Fortuna Sittard per brancard van het veld na een ongelukkig moment, waarbij hij verkeerd neerkwam en zonder iemand in de buurt naar de grond ging. Hoewel er officieel nog geen diagnose is gemeld door de club, betreft het geen beenbreuk.

Dat schrijft De Telegraaf over de blessure van de aanvaller. Bergwijn schreeuwde het uit en ging - terwijl de bal niet meer in de buurt was - naar de grond. Hij bleef kermend van de pijn liggen en moest vervolgens per brancard van het veld. Naar aanleiding van het eerste onderzoek lijkt de aanvaller met de schrik vrij te komen. Toch moet er nog wel aanvullend onderzoek worden gepleegd.

Ondanks de afwezigheid van Bergwijn en ook Hirving Lozano – hij stond nog met een hersenschudding buitenspel – liepen de Eindhovenaren uit naar een flinke score: mede dankzij jeugdspelers Cody Gakpo en Mohammed Ihattaren werd er met 5-0 gewonnen van de Limburgers. Wel was de sfeer in het stadion een stuk minder na het uitvallen van Bergwijn. Gelukkig lijkt de schade dus enigszins mee te vallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen