Spoorboekje: Bosz in de DFB-Pokal, FA Cup en Strootman in actie

5 februari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 4 februari 2019, 23:36

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 5 februari.

Wedstrijden

1. FC Heidenheim - Bayer Leverkusen (18.30 uur)

Zonder Kai Havertz en Lars Bender moet Peter Bosz een goed resultaat halen in de DFB-Pokal tegen het nietige 1. FC Heidemheim. "Maar dit is een hele andere wedstrijd dan tegen Bayern. Maar dat betekent niet dat het makkelijker wordt", waarschuwde de oefenmeester tijdens de perconferentie. Als de Nederlandse coach wint, wordt het zijn derde zege in vier duels. 

Trabzonspor - Ümraniyespor (18.30 uur)

Ümraniyespor is ongetwijfeld niet de meest bekende Turkse club, toch is het duel wel het volgen waard. Het schakelde in de vorige ronde namelijk Fenerbahçe uit in de beker en staat zodoende al in de kwartfinale van de Turkse beker. Lukt het ze ook tegen Trabzonspor om voor een verrassing te zorgen?

Olympique Marseille - Bordeaux (19.00 uur)

Kevin Strootman bevindt zich in een crisis met Olympique Marseille. De middenvelder wint met zijn ploeg amper meer en vooralsnog kan de komst van Mario Balotelli daar ook nog geen verandering in brengen. Als er ook van Bordeaux niet gewonnen wordt, wordt het wel heel karig voor de Franse gevallen topclub. Wordt dit de ommekeer of de druppel die de emmer doet overlopen voor trainer Rudi Garcia?

Voetbal op tv

20.45 uur: Newport County - Middlesbrough, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de FA Cup

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen