Karsdorp uit kritiek op fans: "Alsof we een uitwedstrijd speelden"

4 februari 2019, 18:01   Bijgewerkt: 4 februari 2019, 19:23

Rick Karsdorp is niet te spreken over de wijze waarop de supporters van AS Roma zich lieten horen in het competitieduel tegen AC Milan (1-1). De rechtsback van de Italianen hoopt dat de fans zich weer snel van hun beste kant laten zien.

Midweeks werd Roma, zonder Karsdorp in de basis, op vernederende wijze uit de Coppa Italia gekegeld door Fiorentina. In Florence werd het maar liefst 7-1, tot woede van de Roma-fans. Een paar dagen later was de onvrede nog duidelijk merkbaar tijdens het belangrijke thuisduel tegen de Milanezen.

Dat merkte Karsdorp ook, laat hij weten in gesprek met RAI Sport. "Ik kan zeker niet gelukkig zijn over de sfeer die in het stadion hing. Het leek wel alsof we een uitwedstrijd speelden", aldus de verdediger, die tijdens zijn wissel in de slotfase wel toegejuicht werd.

De thuisploeg kwam na een achterstand dankzij een goal van Nicolo Zaniolo nog knap terug tot een gelijkspel. Karsdorp is trots op zijn teamgenoten. "Het was niet gemakkelijk om weer in actie te komen na een 7-1 nederlaag. We hebben goed gespeeld en dat is goed voor het zelfvertrouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen