Hoogma maakt mini-invalbeurt bij late zege van Sankt Pauli

4 februari 2019, 22:27   Bijgewerkt: 5 februari 2019, 11:14

In de 2. Bundesliga heeft FC Sankt Pauli het belangrijke duel om aan te haken bij de top in de laatste minuut met 3-2 gewonnen van Union Berlin. Justin Hoogma, gehuurd van Hoffenheim, viel in de slotminuten in. Hij verving diep in blessuretijd matchwinner Alexander Meier, wat zijn debuut betekende voor Sankt Pauli.

Hoogma werd in de laatste dagen gehuurd van Hoffenheim. Een basisplaats kreeg de oud-Heraclied echter nog niet en moest hij bijna de hele wedstrijd toekijken vanaf de bank. Hij zag dat zijn nieuwe club aanvankelijk weinig problemen kende met Union Berlin. Via Sami Allagui en Meier leek er na een uur niets aan de hand voor Sankt Pauli. 

In de laatste vijf minuten van de reguliere speeltijd kantelde het duel echter volledig. Grischa Prömel en Suleiman Abdullahi zorgden voor een stunt in de slotfase en snoepten Sankt Pauli twee punten af in extremis. Tenminste, zo leek het. In de absolute slotfase boekte Sankt Pauli een lichtelijk gestolen overwinning: Meier benutte in de vierde minuut van de blessuretijd een penalty.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen