Gisteren gemist: weer puntverlies L'pool, Hateboer matchwinner

5 februari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 4 februari 2019, 23:48

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 4 februari.

City lacht na puntverlies Wijnaldum-loos Liverpool bij West Ham

Liverpool heeft op bezoek bij West Ham United peperdure punten laten liggen. Met Virgil van Dijk, maar zonder de door een kniekwetsuur afwezige Georginio Wijnaldum, kwam de koploper in het London Stadium niet verder dan een 1-1 gelijkspel. En daar had de lijstaanvoerder nog een gemist buitenspelgeval voor nodig ook. Manchester City is de grote winnaar van het gelijkspel, want zij kunnen bij een eerstvolgende overwinning op gelijke hoogte komen.

Jong PSV zet Oss opzij, AZ-beloftes verslaan Cambuur

De maandagavond in de Eerste Divisie is een prooi geworden voor de beloftenploegen. Jong PSV was op De Herdgang na een achterstand te sterk voor de provinciegenoten van TOP Oss (3-1) en in Alkmaar won Jong AZ van SC Cambuur. Tegen de Leeuwardenaren werd het dankzij een vroege treffer en een goal pal voor rust al snel 2-0. De benutte pingel in blessuretijd was slechts voor de statistieken.

Hoogma blijft op bank bij overwinning in extremis van Sankt Pauli

In de 2. Bundesliga heeft FC. Sankt Pauli het belangrijke duel om aan te haken bij de top in de laatste minuut met 3-2 gewonnen van Union Berlin. Justin Hoogma, gehuurd van Hoffenheim, bleef de gehele wedstrijd op de bank bij de thuisploeg.

Trefzekere uitblinker Hateboer matchwinner bij Atalanta

Atalanta Bergamo heeft dankzij een treffer van Hans Hateboer de uitwedstrijd tegen Cagliari gewonnen. De gasten, met naast de rechtshalf ook Marten de Roon op het middenveld, zagen de Nederlandse vijf minuten na rust de matchwinner worden.

Van Dijk bewaart rust na nieuw puntverlies Liverpool

Virgil van Dijk wil niet van paniek weten na het tweede puntverlies in korte tijd van Liverpool. De verdediger van de koploper van de Premier League bewaarde na het 1-1 gelijkspel de rust tegenover de Engelse media. "Het is zoals het is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen