De Jong heeft alle vertrouwen in lijfsbehoud met De Graafschap

5 februari 2019, 08:20

Het zal nog een zwaar seizoen worden voor De Graafschap, maar de club heeft afgelopen weekend wel een stap in de goede richting gezet. De promovendus won overtuigend van NAC Breda (3-0) en liet de laatste plaats achter zich. Trainer Henk de Jong hoopt dat het het begin is van iets moois.

De Jong schoof maandag aan bij Veronica Inside en liet daar weten dat hij alle vertrouwen heeft in een goede afloop. "We gaan nog heel veel thuiswedstrijden spelen. We hebben er een aantal goede jongens bij waar we beter van zijn geworden", zei De Jong, die doelde op Azor Matusiwa, Charlison Benschop, Ruben Ligeon en Nigel Bertrams. "Het stadion zit vol, al is dat te klein, hoe raar het ook klinkt. Je moet er een keer twee of drie jaar in blijven, dat zou voor ons heel mooi zijn."

Het was in de zomer en ook in de winter moeilijk zaken doen voor De Graafschap, aangezien er niet veel geld in de portemonnee zit. "We hebben een spelersbudget van 2,5 miljoen, maar dat moet naar vier miljoen", stelt De Jong. "Dan kun je er ook langer in blijven. Voor de club zou het echt geweldig zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen