Spoorboekje: El Clásico, Man City in actie en Keizer treft Benfica

6 februari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 5 februari 2019, 23:59

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 6 februari.

 

Wedstrijden

Everton - Manchester City (20.45 uur)

In ieder geval voor even kan Manchester City zich naast koploper Liverpool nestelen. Het zal dan vanavond zelf moeten winnen van Everton, de huidige nummer negen van de Premier League. The Citizens zagen maandag Liverpool voor de tweede keer op rij punten morsen. Kunnen ze The Reds nu verder onder druk zetten?

FC Barcelona - Real  Madrid (21.00 uur)

De eerste Clasico van de serie van drie in minder dan vier weken tijd. Helaas zonder Jasper Cillessen, die circa zes weken uit de roulatie ligt en het tweeluik in de Copa del Rey moet missen. Vanavond spelen FC Barcelona en Real Madrid het heenduel in Camp Nou, woensdag 27 februari is de return en dan volgt op zaterdag 2 maart het competitietreffen. Duels om te smullen, en je volgt ze allemaal LIVE bij FCUpdate.nl!

Benfica - Sporting Portugal (21.45 uur)

Opnieuw staat Marcel Keizer met Sporting Portugal tegenover Benfica. Nu gaat het om de halve finale van de Portugese beker, zondag troffen beide clubs elkaar in de competitie. Sporting verloor die topper tegen de stadsgenoot met 4-2 en waren de eerste witte zakdoekjes zichtbaar op de tribune. Neemt de druk na vanavond verder toe, of kan Keizer de fans weer enigszins voor zich winnen door een goed resultaat te boeken in dit eerste duel van het bekertweeluik?

Voetbal op tv

20.30 uur: FC Barcelona - Real Madrid, Ziggo Sport Select - live verslag van het Copa del Rey-duel

20.45 uur: Hertha BSC - Bayern München, ARD, live verslag van het DFB Pokal-duel

22.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1 - voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen