'Enorme pech voor Fortuna: zware blessure nieuweling Syhre'

5 februari 2019, 17:46

Anthony Syhre moet zijn debuut voor Fortuna Sittard mogelijk uitstellen tot volgend seizoen. De 23-jarige verdediger heeft afgelopen vrijdag een zware blessure opgelopen, meldt De Limburger. Syhre werd op de slotdag van de winterse transferperiode aangetrokken als vervanger voor de eveneens zwaar geblesseerde Wessel Dammers.

Syhre kwam nog geen week geleden over van Würzburger Kickers, maar behoorde afgelopen weekend tegen PSV (5-0) al niet bij de wedstrijdselectie. Fortuna Sittard heeft via de officiële kanalen nog niks gemeld over de blessure van de nieuweling. Door de afwezigheid van zowel Dammers als Syhre is de kans aanwezig dat middenvelder José Rodríguez de komende tijd vaker centraal achterin plaatsneemt.

Komend weekend tegen Excelsior zal de technische staf van Fortuna Sittard noodgedwongen moeten puzzelen in de verdedigende linie. Naast Dammers en Syhre ontbreken Mica Pinto en Clint Essers wegens een schorsing. Daarnaast is Kai Heerings niet fit en ontbrak Branislav Ninaj de laatste wedstrijden. Kevin Hofland verwacht echter dat Heerings en Ninaj komend weekend wel inzetbaar zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen