Slutsky pareert kritiek: "Het is iedere keer wat anders"

5 februari 2019, 19:45

Leonid Slutsky kan zich niet vinden in de kritiek op de speelwijze van Vitesse. De Russische trainer krijgt de voorbije tijd het verwijt dat hij te defensief speelt met de Arnhemse club, maar Slutsky zegt eerder het verwijt te hebben gekregen dat hij een te aanvallende tactiek hanteerde. "Het is iedere keer wat anders", zucht hij.

"Na de wedstrijd tegen AZ vond iedereen ons te verdedigend en niet aanvallend genoeg. Het is iedere keer wat anders, bij 2-2 of 3-2 zijn we juist weer te aanvallend. Maar de juiste balans vinden tussen aanvallen en verdedigen is het moeilijkste wat er is voor een trainer", zegt Slutsky tegen FOX Sports.

Afgelopen weekend speelde Vitesse met 2-2 gelijk tegen sc Heerenveen. De Arnhemmers leken in de slotfase de 3-1 te maken, maar door ingrijpen van de VAR werd het doelpunt geannuleerd en kregen de Friezen een penalty. "Jullie zouden hier niet zijn als de scheidsrechter anders had beslist en we met 3-1 hadden gewonnen", aldus Slutsky. "In Rusland hebben we een gezegde dat als je een probleem hebt, het nooit maar bij één blijft. Er komen er altijd meerdere tegelijk. Zoals bij ons: domme fouten tegen Fortuna of een heel raar slot zoals tegen Heerenveen, geschorste spelers en blessures."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen